Segmen berani mati : BLOG AKU LAGI BEST DARI BLOG BEN ASHAARI KERANA …
Monday, January 23, 2012 | 11:01 PM | 14 comments


Hello haters and fakerswhat's up peeps? hari ni aku nak join segmen Si Ben Ashaari. muehehehe. Tetibe lak rasa tercabar nak join. eh kesah ape, aku yang rasa bukan kau. keh3.  Blog aku lagi best kan kan sebab:-

  • Aku punya blog bukan ben. Blog aku boleh edit sendiri ikut suka hati aku. Lawa ke tak lain citer. Kalau blog ben lagi best, aku bukan boleh buat apa kan? nak hias tu ni, tak puas beb. 

  • Aku punya blog bukan ben. Aku boleh tulis apa yang aku suka. Story about my dull life, friend's life or love life *confirm takde love life. Bab cinta suka suki tak minat lah.

  • Aku punya blog bukan ben. Yelah, dalam dunia blog aku. Aku boleh jadi diri aku yang sebenar. Tak semestinya realiti yang aku hidup, aku ada peluang to be myself with my own unique personalities. Orang nak judge aku kat blog ni, aku tak kesah sangat. Maybe sebab dia orang strangers n aku tak face to face. Orang yang baca blog aku kebanyakan orang luar. Kawan2 yang sejati lah kan, tak tau pon blog ni. Bukan aku umpat dia orang ke apa, but aku nak bebas n tak nak asyik 24 jam nak puaskan hati dia orang je kan. Penat tau nak puaskan hati semua orang! 

  • Aku punya blog bukan ben. Aku nak rasa asingkan dari dunia luar yang kejam. Bila aku start blog, aku rasa lega dapat luahkan apa yang aku tak berani cakap. Aku ni 'pemalu' lah jugak. Tu yang orang selalu pijak kepala aku. 

Aku rasa tu je lah kot. Sebab lain entah lah. Aku pon tak tau. Tapi honest opinion aku, semua blog best kalau ada character n personality dia sendiri. Original n natural aku suka. 

Sorry lah ben, kalau ben baca post ni terasa or what. Tapi rasanya takde lah kan kan? Heh :) Ben oh ben, satu je lagi nak cakap. Blog saya lagi best sebab ni blog saya bukan awak. Ding dong ;)


p/s : To whoever read this post, sorry I mixed language this time n for using 'aku' 'kau'. Usually I blog in English not Malay. Eh don't get me wrong lah, I love Bahasa Melayu but I like to get use to write and speak anything in English. I want to further my studies at University of Cambridge. malu lah nak cakap broken english kat sana kan :) Pray for me to study at my dream university k. Thank you :)

Labels: , , ,


Older Post | Newer Post