Ros Merah bertukar Hitam
Friday, January 27, 2012 | 3:10 AM | 0 comments







Kalau dulu kau pemalu,
sekarang kau berani 'u lap i, i lap u'.


Kalau dulu kau rendah hati,
sekarang kau banyak 'cantik GILA kan i ni'.


Kalau dulu kau tak mudah goyah,
sekarang kau cair walaupun dengan mak nyah!


Kalau dulu kau kata belajar n then kahwin,
sekarang kau pulak fikir nak bagi anak nama dot dot bin.


Kalau dulu kau pendiam gila,
sekarang kau kecoh dengan jejaka malaya.


Kalau dulu prinsip kau 'masa itu emas',
sekarang kau bajet dating dgn pakwe masuk lambat ke kelas.


Kalau dulu kau 'eeiii malu lah tengok couple gatal tuh',
sekarang kau pulak jadi camtuh.


Kalau dulu kau ibarat ros merah,
sekarang kau ibarat ros hitam dahagakan darah.

Labels: , , , , , ,


Older Post | Newer Post