Let's Promote Our Blog !
Friday, January 13, 2012 | 7:34 PM | 16 comments




Assalamualaikum. Hellos semua. Tadi kan Nada buat routine biasa time pagi. Blogwalking, comment n bla bla. Lepas tu Nada ada jumpa 1 blog comel ni. Dia ada buat satu ruang khas untuk promote blog sape sape yang berminat. Nak tengok? Click Here! Comel kan? Follow dah? :)

Nada tertarik lah dengan cara dia buat. So Nada terpikir lah nak buat jugak. Bukan nak jadi copycat or what tapi boleh tolong upkan traffic masing masing kan? ATTENTION! INI BUKAN SEGMEN tapi jika ada siapa yang berminat, sila ikut steps dibawah:-

1. Sila Follow blog INI dan INI. Ingat ! saya check tau. *winkwink*

2. Dah? Lepas tu tinggalkan URL korang dekat entry ni.

3. Dah? ahaa, tu je. 

Senang kan? Tunggu apa lagi? Jom promote masing masing! Yeayy! Tak perlu susah payah guna cara lain.

Promote Blog akan diupdate dari semasa ke semasa
Barang siapa yang tidak ikut steps diatas, permohonan anda akan dibatalkan!
muehehehe 3:)

Selepas promote blog anda dipublish. Url blog korang akan dipublish selama 20 hari. Tertakluk kepada tuan blog ini :) Lama lah tu kan? Hihi


Thank you,


Older Post | Newer Post